UA-2290863-1

ADA

ADA Grillroom - Shoarma - Kebab

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1613 beoordelingen
17 jul 2019 om 21:29 Gewoon weer perfect
16 jul 2019 om 0:32 Ik heb heerlijk gegeten alles is gewoon lekker en vers wat ik bestel bij Ada ook vriendelijke bezorger en personeel ook heel vriendelijk beste grillroom die ik ken
16 jul 2019 om 0:27 Het eten was heel heel lekker hele vriendelijke personeel staan altijd gelijk voor je klaar blijf zo door gaan de beste grillroom van Maastricht
15 jul 2019 om 19:19 het was echt smerig een klacht heb ik bij jullie gemeld als klacht graag wil ik hier iets van terug!
14 jul 2019 om 19:43 Was heerlijk danke boss
12 jul 2019 om 1:57 Altijd lekker , al jarenlang
11 jul 2019 om 23:12 Eten was lekker. Verpakking/doosje was alleen gesmolten. Vorige keer een aluminium bakje, dat was beter.
9 jul 2019 om 23:16 heerlijk eten weer..zoals altijd...;)
6 jul 2019 om 22:40 Als er iets tegen viel was dat niet het eten ook niet de service maar wel de werking van de site. Een correct huis nummer was door mij niet op te geven. Dus om te voorkomen dat mijn bestelling op een verkeert huisnummer werd bezorgt moest ik bellen.
3 jul 2019 om 20:37 Eten duurde erg lang, gelukkig wel lekker en goed warm!
2 jul 2019 om 19:10 Zoals altijd heerlijk
1 jul 2019 om 6:30 Lang moeten wachten maar dan heb je ook wat. Bezorger was heel vriendelijk